Valumassat

Cermatpron JPVest

Dental Houselta saat Cermatpron JPVest valumassat prässikeramiaan. Cermatpron JPVest valumassa tuo esiin Lithium Disilicate parhaat ominaisuudet kontrolloimalla ja eliminoimalla reaktiokerroksen muodostumisen. Vähäinen reaktiokerroksen muodostuminen säästää aikaa ja puhallusmateriaalia huomattavasti. Ei tarvita välttämättä Invex liquidin käyttöä. JPVestin hienojakoinen koostumus ja yksityiskohtien toisto, vähentävät edelleen Lithium Disikaatin työstöaikaa. JPVest 1ltk sisältää 40x100g pussia ja 1l laajennusnestettä.

Nyt saatavana myös JPVest 360, yksi massa prässäykseen ja metallin valamiseen.

Kysy lisää

TriVest Premium

HP-Dentin uutuus valumassa TriVest Premium päivitetty valumassa. 3in1 massa on tarkoitettu prässättävälle keramialle, metallin valuun ja polttomallien valmistukseen. Erittäin sileä pinta, vertaansa vailla oleva tarkkuus, ei juurikaan oksidikerrosta. Partaveitsen terävät reunat. Perinteiseen tai speed tekniikkaan. Sopii 3D tulostetuille kruunuille ja silta resiineille. Trivest Premium valumassa 40×100 pussia laajennusneste prässikeramialle 750ml ja 250ml valettaville metalleille.

Kysy lisää

Kertakäyttömännät

Kertakäyttömännät HP-Dentiltä ja Cermatprolta. HP-Dentin TriVest Plunger prässikeramialle 50kpl, ø13ml, vähentää huomattavasti halkeamia ja jännityksiä.

Cermatpron JP-Plunger kertakäyttömäntä 50kpl, ø13 sopii erityisesti käytettäväksi JPVesti valumassan kanssa.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä