Valokovetteiset materiaalit

Myymme valokovetteisia materiaaleja useilta eri toimittajilta. Primotecin laadukkaista valokovetteisista materiaaleista edustamme Primopattern, Primosplint, Primobase ja Primotray tuotemerkkejä.

Primotec

Primopattern

Primopattern on valokovetteinen materiaali, mikä sopii käytettäväksi

  •  yhdistelmätöissä
  • implanttitöissä mm. abutmenttien valmistuksessa
  • implanttikiskoissa
  • implanttien päälle tehtäviin rakenteisiin

Sitä voidaan käyttää myös

  • kytkentämateriaalina
  • purennantarkastusmateriaalina
  • kruunujen ja siltojen valmistukseen

Primopattern ei kutistu kovetuksessa. Materiaalia on saatavilla geelinä Primopattern LC Gel(5x3g) ja pastana Primopattern LC Paste(30g). Primopattern LC Gel väreinä punainenja clear. Primopattern LC Paste väri punainen.

Kysy lisää

Primosplint

Primosplint on Primotecin valokovetteinen purentakisko ja implanttien leikkausohjurien valmistukseen tarkoitettu materiaali. Siitä voidaan valmistaa myöskin implanttien röntgenkuvaus ohjureita ja CT-kuvaus apuvälineitä. Primosplint tarjoaa täysin MMA vapaan purentakiskomateriaalin. Se on hyvä vaihtoehto akryyliallergiasta kärsivälle purentakiskoksi. Primosplint on erittäin helppo käyttää ja korjata. Se nopeuttaa esim. leikkausohjurin valmistusprosessia. Saatavana aloituspaketti mikä sisältää kaikki materiaalit esim. purentakiskon valmistukseen.

Kysy lisää

Primobase

Primobase on valokovetteinen kaavionpohjalevy, joka on vain 1,2mm paksu. Levy on ohut, mutta yhtä kestävä kuin vastaavat normaali paksuiset(2,2mm) lusikkalevyt. Primobase on erittäin tarkka, mistä johtuen se pysyy suulaessa asettelun sovituksessa. Levy on niin ohut, että hampaiden lyhentämisen tarve on erittäin vähäistä. Ei tarvitse toista kovetusta ilman mallia.

Kysy lisää

Primotray

Primotray valokevetteinen lusikkalevy tarjoaa saman materiaalin huippulaadun kuin Primobase, mutta 2,2mm paksuna yksilöllisiin jäljennöslusikoihin. Ei ole tahmea. Sopii erittäin hyvin lusikkamateriaaliksi, on helppo käsitellä ja kovettaa.

Kysy lisää

Primobase ja Primotray paketissa on 50 valokovetteista levyä.

Al Denten valokovetteinen lusikkalevy

Al Denten valokovetteinen Tray OK lusikkalevy myydään 50kpl/ltk sekä valokovetteinen LC blockout Liquid esim. valkaisulusikoiden tilantekoon ja kipsitappien pienten esim. ilmakuplien täyttöön. Tarttuu hyvin ja on helppo muotoilla. Väri sininen. 5x4g paketti.

Kysy lisää

Protechno valokovetteinen lusikkalevy

Protechno Eco-Tray Luz Valokovetteinen lusikkalevy 50kpl/pkt. Yksilöllisten jäljennöslusikoiden ja pohjalevyjen tekoon.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä