Proteettiset vahat

Dental House myy Metrodentin ja Gebdi Dentalin suosittuja vahoja.

Metrodentin vahat

Metrowax Nro 2.

Metrowax Nro 2. on suosituin vaha. Vahalla on erinomaiset käsittelyominaisuudet. Metrovax sopii hyvin päivittäiseen käyttöön hammaslaboratorioille, jotka tekevät paljon vahatöitä.

Kysy lisää

Bite Blocks

Metrodentin Bite Blocks kaaviovahavalleissa on samankaltaiset ominaisuudet kuin Metrowax vahalevyissä. Niissä on työtä nopeuttava valmis kaaviomalli.

Kysy lisää

Gebdi Dentalin vahat

Spezial asetteluvaha

Spezial on Gebdin myydyin asetteluvaha. Vahaa on eri jähmettymispisteillä

  • Spezial Medium 55°C
  • Spezial Summer 56°C
  • Spezial Winter 54°C

Vahalevyn paksuus 1,5mm. Pakkauskoot 500g ja 2,5kg.

Kysy lisää

Standard asetteluvaha

Standard asetteluvaha on helposti muovailtava. Sisältää runsaasti mehiläisvahaa. Standard on saatavilla samoissa jähmettymispisteissä kuin Spezial vahaa. Levyn paksuus 1,5mm. Pakkauskoot 500g ja 2,5kg.

Kysy lisää

Super Pink asetteluvaha

Super Pink asetteluvahalla on hyvä jäljentyvyys ominaisuus ja muotonsa pitävyys. Super Pink on helposti muovattava. Jähmettymispiste 57°C. Levyn paksuus 1,5mm. Pakkauskoot 500g ja 2,5kg.

Kysy lisää

Hardy

Hardy on erittäin kova vaha, joka pitää hyvin muotonsa, varsinkin sovitettaessa. Se tarjoaa hyvät muotoiluominaisuudet. Luonnollinen väri. Korkea jähmettymispiste 80°C. Paksuus 1,5mm. Saatavilla ainoastaan 500g pakkauksissa.

Kysy lisää

Tribos Modelling Wax H gingiva

Tribos Modelling Wax H gingiva on extra kova vahalevy kokoproteesien pohjalevyksi. Siinä on opaakkinen luonnollisen ikenen vaikutelma. Vahan kovuudesta huolimatta, se on sitkeän elastinen. Vaha säilyttää hyvin muotonsa asettelun sovitusvaiheessa. Jähmettymispiste 68°C. 1kg pakkaus.

Kysy lisää

Tribos Tunnelwax

Tribos Tunnelwax on hyvin pehmeä vaha hampaiden asemointiin. Voidaan viimeistellä muilla asetteluvahoilla esim. Spezialilla.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä