Proteettiset akryylit

Dental House myy Candulorin Aesthetic akryyleja hammaslaboratorioille Suomessa.

Olemme valinneet edustettavaksemme Candulorin Aesthetic akryylit niiden laadun ja Candulorin hammasteknisen alan yli 80 vuoden kokemuksen vuoksi. Akryylien valmistukseen käytetyt laadukkaat raaka-aineet takaavat akryyleille erinomaiset fysikaaliset ominaisuudet. Niitä voidaan käyttää kaato-, prässäys- tai keitto-akryylinä. Akryyliin ei muodostu ilmakuplia ja niiden käsiteltävyys on huippuluokkaa.

Kysy lisää

Akryylien esteettiset ominaisuudet

Esteettiset ominaisuudet luovat vaikutelman luonnollisesta ikenestä. Yksi tärkeimmistä Candulorin akryylien ominaisuuksista on juuri luonnollisen kaltainen väri. Akryylien tietty puoli-opaakkinen pigmentti heijastaa ja taittaa tulevaa valoa. Tämä antaa keinotekoiselle ikenelle sen luonnollisen sävyn.

Huippuominaisuudet löytyvät sekä keittoakryyleista ja kylmäakryyleista. Värisävyjä on viisi erilaista Kirkas, Soft Pink, Natural Pink (semi-opaakki, suonilla) Pink(transpa, suonilla), Original Pink (semi-opaakki, suonilla).

Tästä syystä Candulorin tuotteet auttavat varmistamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pakkauskoot:

  • Akryylijauhe 500g
  • Neste 500ml

Kysy lisää

Muut Candulorin akryylitarvikkeet

Lisäksi Candulorilta on saatavana C-Plast, lusikka ja kaaviomateriaali koko- ja osaproteesi töihin. C-Plast tarjoaa erittäin hyvän mittatarkkuuden ja helpon käsiteltävävyyden. C-Plast saatavana valkoisena ja pinkkinä.

C-Plastin etuina mm. lyhyt sekoitusaika 20-25 sekuntia, ei tartu mallille, helppo poistaa ylimääräinen materiaali, työskentely aika 5 minuuttia, tarkka istuvuus, sopii hyvin monille jäljennösmateriaaleille.

Pakkauskoot:

  • Akryylijauhe 500g
  • Neste 500ml

Kysy lisää

Proteettisten akryylien käyttötarkoitukset

Proteettisia akryyleja käytetään hammasproteesien valmistukseen. Niistä tehdään irrotettavia kokoproteeseja, osaproteeseja ja metallirunkoisia proteeseja, sekä implanttikantoisia proteeseja. Candulorin proteettisia akryyleja käyttää jo moni huippulaatua vaativa suomalainen hammaslaboratorio.

Kysy lisää