Proteesihampaat

Myymme hammaslaboratorioihin Candulorin hammasmallistosta löytyvät hampaat erilaisiin tarpeisiin mm. PhysioStar NFC+, PhysioSet TCR, Preference Acrylic hampaat.

Kysy lisää

PhysioStar NFC+ proteesihampaat

PhysioStar NFC+ hampaissa yhdistyvät estetiikka ja toimivuus. Yksilöllinen pintakuviointi, kerrostus ja väri efekti suussa tekevät PhysioStar hampaista ainutlaatuisen. Tuloksena tästä PhysioStar NFC+ proteesihampaita ei tunnista proteesihampaiksi suussa.

PhysioStar NFC+ on valmistettu nanokomposiitista, minkä tuloksena materiaalilla on ylivoimaiset fysikaaliset ominaisuudet kuten kulutuksen kesto ja murtumislujuus. Nämä ominaisuudet ovat merkittävästi parempia kuin aikaisemmin valmistuksessa käytettävissä materiaaleissa.

Luonnollisen vaikutelman saavuttamiseksi on kiinnitetty erityistä huomiota kerrostukseen ja estetiikkaan. Erityisesti uusi materiaalikoostumus ja äskettäin kehitetty 4 kerrosta ovat lisänneet värien paikkansapitävyyttä suun olosuhteissa.

PhysioStar NFC+ hampaat löytyvät kaikissa Vitan A-D väreissä lisäksi Bleach sävyt BL2 ja BL4. Malleja on yhteensä 26 erilaista 15 yläetusarjaa, 5 alaetusarjaa ja 3 takahammassarjaa ylä- ja alapuolelle.

Kysy lisää

PhysioSet TCR proteesihampaat

PhysioSet TCR hampaat on valmistettu ristiinsidotusta PMMA:sta ja tarjoavat erinomaisen kulutuskestävyyden lisäksi hyvän sidoksen proteettisiin materiaaleihin. Värien stabiliteettia ja plakin vastustuskykyä unohtamatta. Hampaiden kuspikaltevuudessa on otettu huomioon kokoprotetiikan
vaatimukset.

PhysioSet TCR löytyvät myöskin kaikissa Vitan A-D väreissä kuten myös Bleach BL2 ja BL4 väreissä. Malleja on yhteensä 35 erilaista 22 yläetusarjaa, 8 alaetusarjaa ja 5 takahammassarjaa ylä- ja alapuolelle.

PhysioSet TCR ominaisuudet

PhysioSet TCR proteesihampaiden erinomainen ulkonäkö on saavutettu monikerros prosessilla, elävällä kerrostuksella ja luonnonmukaisella pintakuvioinnilla. Hampaiden kahden sävyn menetelmän ja
erinomaisten materiaali ominaisuuksien yhdistelmällä PhysioSet TCR Proteesihammas sarja sopii niin kokoproteesien valmistukseen kuin osa- ja yhdistelmäproteesien valmistukseen.

Kysy lisää

Preference Acrylic, akryylihammas

Preference Acrylic , akryylihammas on yhdistelmä luonnollista estetiikkaa ja käyttäjäystävällisyyttä. Hampaiden luonnollisuus on luotu käyttämällä aitoa kolmikerros sävymallia. Mallien monimuotoisuus antaa mahdollisuuden valita potilaalle hänen persoonallisuuttaan korostavan mallin. Hampaita voidaan käyttää yleisesti osa-, koko- ja yhdistelmäprotetiikkaan.

Preference Acrylic hampaat löytyvät kaikissa Vitan A-D väreissä kuten myös Bleach BL2 ja BL4 väreissä. Malleja on yhteensä 23 erilaista 15 yläetusarjaa, 5 alaetusarjaa ja 3 takahammassarjaa ylä- ja alapuolelle.

Kysy lisää

Hampaat tilattavissa Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä