Poranterät kivet ja kiillottimet

Dental House myy sveitsiläisen Jotan valmistamia laadukkaita timantti- ja kovametalliteriä, hiomakiviä sekä kiillottimia hammaslaboratorioihin.

Jota poranterät

Jotalla on yli sadan vuoden kokemus poranterien valmistuksesta. Kokemus näkyy tuotteiden laatuna ja kulutuskestävyytenä. Erittäin tiukka laadunvalvonta takaa tuotteiden tasaisen laadun. Jota tarjoaa täydellisen tuotevalikoiman instrumentteja ja apuvälineitä valittavaksi eri käyttötarkoituksiin. Tuotevalikoimasta löytyvät terät mm. turbiineille, laboratorio käsikappaleille.

Jotalta löytyy laaja valikoima timanttiteriä käyttötarkoituksen mukaan. Timanttiterät perinteisen keramian, täyskeramian ja Zirkonian työstöön.

Kysy lisää

Omat mallit ja karkeudet akryylien ja muovien työstöön

Omat mallit ja karkeudet akryylien ja muovien työstöön

Timanttilaikat

Dental Houselta saat timanttilaikat mm. akryylien työstöön, kipsimallien ositukseen, keramian ja zirkonian työstöön. Timanttilaikkoja löytyy eri karkeusasteilla mm. extra fine, fine ja medium. Laikkojen halkaisijat 190mm, 220mm, 300mm ja 450mm. Paksuudet 0,15mm:stä 0,50mm:iin. Laikkoja valittavana myös eri joustavuuksilla. Jäykkä, joustava ja erittäin joustava. Yksi ja kaksipuoleisella timantilla Jotan kovametalliteristä löytyy sopivat terät, työstät sitten akryyliä, muovia tai metallia.

Kysy lisää

Poranterät akryylin, kipsin ja metallien työstöön

Yksinkertaisella rihlauksella C-merkinnällä olevat terät erityisesti akryylin ja kipsin työstöön. Terien eri karkeusasteista voit valita omiin työvaiheisiin sopivat karkeudet medium, karkea ja extra karkea. Malleja ja kokoja useita erilaisia.

Ristiin rihlatuista teristä mallimerkintä CX/CQ löytyvät sopivat terät kaikille hammasteknisille materiaaleille. Akryyleille, jaloille ja epäjaloille metalleille. Titaanille oma valikoima teriä joiden rihlauksessa on otettu huomioon titaanin vaatimukset parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kysy lisää

Hiomakivet

Jotan valikoimaan kuuluvat myös erilaiset hiomakivet Zirkonflex, Diamond stone, Korundum kivet.

Zirkonflex hiomakivi

Zirkonflex kivet jotka ovat erityisesti kehitetty kuivan zirkonian preparointiin. Zirkonflex kivillä on useita. Zirkonflex on erittäin tehokas, vaikka käytetään pientä painetta ja matalia mikromoottorin kierroksia. Zirkonflex jättää hyvin sileän pinnan, joka on keramian kerrostukseen ideaalinen. Tärkein etu on kuitenkin matala lämmönmuodostus zirkonian kuivapreparoinnissa, mistä johtuen mikrohalkeamia ei muodostu. Malleja on 10 erilaista. 2kpl pakkauksissa pois lukien SZ722 mallin.

Kysy lisää

Diamont Stone

Diamond Stone tehokkaat hiomakivet metallokeramialle ja kokokeramialle ja zirkonialle. Diamond Stone toimii parhaiten metalli- ja kokokeramian työstössä. Diamond Stone kivet luovat uuden näkökulman perinteisiin työmenetelmiin. Kivien tasainen laatu, hyvät työstöominaisuudet, matala lämmönmuodostus lisättynä jatkuvaan käyttöön tarkoitetulla kestävällä materiaalilla, tekevät Diamond Stone kivistä

ylivoimaisen ja tehokkaan työkalun keramialle. Diamond Stone kivistä löytyy 8 eri mallia ja kahta eri karkeutta fine ja karkea. 2kpl paketeissa paitsi SD716 ja SD773 jotka ovat kiekon mallisia.

Kysy lisää

Korundum kivet

Metallien työstöön (jalo- ja epäjalometallit) Jotalta on tarjota korkealaatuisia Korundum kiviä. Karkeampia korundum kiviä raakatyöstöön ja hienompia kiviä viimeistelyyn. Useista malleista löytyy kiviä jokaiseen työvaiheeseen. 5kpl paketteja.

Kysy lisää

Kiillotuskumit ja -harjat

Jotalta löytyy myös laaja valikoima kiillotukseen tarkoitettuja kumeja ja harjoja. Olemme valinneet niistä parhaiten työmenetelmiimme sopivat kumit ja harjat.

Proteesiakryyleille omat silikonikumit joissa 2 eri mallia ja 3 eri karkeutta. Karkea, medium ja fine. Kumit ovat myös värikoodattuja Vihreä = Karkea, Harmaa = Medium ja Keltainen = Fine. 5kpl paketti.

Komposiitille ja hybridikeramialle löytyy 2 eri mallia.

Keramialle ja zirkonialle löytyvät 3 ”vaiheiset” kiillotuskumit. Värikoodattuja karkeuksia ”vaiheita” ovat sininen = karkea materiaalin poistoon/ pinkki = medium materiaalin tasoitukseen ja esikiillotukseen harmaa = fine / viimeistelyyn ja korkeakiilloitukseen. Malleja on 3 erilaista. Laajempien pintojen työstöön, okklusaalipinnoille ja pienempien pintojen työstöön. 1kpl paketti.

Harjojen materiaalit

Kiillotus harjoja on vuohenkarvasta (soft), hevosenkarvasta (medium) ja synteettisestä (hard) materiaalista valmistettuja. Nämä harjat ovat tarkoitettu mm. proteesiakryylien, komposiitin ja metallien kiillotukseen kiillotuspastan kanssa. 5kpl paketti.

Kuitukankaisia harjoja on 2 erilaista medium ja fine nämä ovat tarkoitettu pehmytpohjausmateriaaleille, vakuumivetolevyille ja proteesiakryyleille. 5kpl paketti.

Lisäksi löytyvät säämiskä ja puuvilla harjat kaikille hammasteknisille materiaaleille. Tarkoitettu käytettäväksi kiillotuspastan kanssa. Sekä huopa harjat keramian kiillotukseen timanttipastalla. Harjojen halkaisijat vaihtelevat 210mm:sta 240mm:iin. 5kpl paketti.

Myös HP-Dentin kivet ja kiillotuskumit zirkonialle, e.maxille ja keramialle.

Kysy lisää

Nais Dentalin kiillottimet ja poranterät

Nais Dentalilta löytyy kattava valikoima kiillotuskumeja akryyleille, keramialle, zirkonialle, metalleille. Nais Dentalin poranterät ovat pääsääntöisesti tarkoitettu eri metallien työstöön. Erikoisuutena erittäin kestävä DLC(Diamond Like Coating) päällyste, mikä lisää terän käyttöikää huomattavasti. Terämalleja on 7 erilaista. Lisäksi Nais Dentalilta löytyy pidikkeitä kumeille ja katkaisulaikoille.

Kysy lisää Nais Dentalin tuotteista, jari.ronkko@dentalhouse.fi tai p. 0402158825