Muut tarveaineet ja tarvikkeet

Kipsit

Erikoiskovat kipsit, synteettinen Diamant ja luonnonkipsi Kimberlit ovat Protechnon valmistamia eritäin laadukkaita kovatkin vaatimukset täyttäviä kipsejä.

Diamant kipsit

Diamant erikoiskovan kipsin etuja ovat mm. Kova ja tasainen pinta, hyvä naarmujen ja kulumisen kesto, hyvä yksityiskohtien toisto, ei murru helposti. Tixotrooppinen kipsi, hyvä yhdistelmä käsittelyn ja valamisen helppoutta. Väri Golden.Diamant kipsi saatavilla 2kg paketissa ja 12kg Eco-pack paketissa (6x2kg foliopussia) Kysy lisää

Kimberlit kipsit

Kimberlit erikoiskova luonnonkipsi. Kipsissä samat ominaisuudet kuin Diamantissa. Lisäksi Kimberlit on myös CAD/CAM yhteensopiva, mallinositus ilman murtumisia, malli voidaan avata jo 20min. jälkeen valamisesta. Kimberlit kipsi saatavilla 2kg paketissa, 12kg Eco-pack paketissa (6x2kg foliopussia) tai 18kg muoviämpärissä.

Kysy lisää

Kipsin- ja alginaatinpoistaja

Valikomassamme on Protechnon Kipsin- ja Alginaatinpoistaja Disol-Gips. Disol-Gips on käyttövalmis liuos kipsin poistoon proteeseista ja myös kipsin ja alginaatin poistoon jäljennöslusikoista, spatuloista, artikulaattoreista jne. Sitä voidaan käyttää ultrasoniceissa tehostamaan aineen vaikutusta. Disol-Gips 3 myydään litran purkissa.

Kysy lisää

Puttyt ja silikonit

Myymme Karl Berg Dentalin duplikointisilikoni rankojen duplikointiin. Silikonin erittäin tarkka yksityiskohtien toisto johtuu erinomaisesta valuvuudesta. Silikoni muodostaa todella tasaiset ja sileät pinnat. Kovettumisaika 30min. Työskentelyaika 5min. Väri sininen. 1+1kg paketissa.

Gingipro-Sil

Protechnon Gingipro-Sil ienmaskit pehmeä ja jäykkä. Silikonipohjaiset ienmaskit pehmytkudoksen jäljittelemiseen. Gingipro-Sil jäykän ienmaskin optimaalinen kovuus sallii reunojen trimmaamisen mallin viimeistelyssä. Se on tarkka ja stabiili, skannattava ienmaski. Gingipro-Sil pehmeä korkea elastisuus mahdollistaa ienmaskin poiston mallilta. Läpikuultavuutensa takia se on myös esteettinen. Gingipro-Sil paketissa 2x50ml tuubia, 12 sekoituskärkeä, 12 intraoraalikärkeä ja 1 pullo eristyainetta.

Kysy lisää

Labosil

Protechnon Labosil putty silikoneja on kahdella eri shore luvulla 80 ja 90. Labosil on skannattavaa. Muovimainen koostumus, helppo muovata, hyvä murtumislujuus, ei tartu kipsiin eikä akryyliin helpottaa purkamista, pieni lineaarinen kutistuma, kestää korkeita lämpötiloja 110°C. Labosil puttyssa kovettajageeli 40g.

Kysy lisää

Labosil-2

Labosil-2 putty silikoni A+B on helppo annostella suhde 1+1. Labosil-2 on skannattava putty, joka on riittoisa, verrattuna muihin silikoneihin markkinoilla. Saat 18% prosenttia enemmän volyymia samalla painolla. Tässäkin puttyssä on pieni lineaarinen kutistuma. Labosil-2 on helppo muotoilla ja leikata. Saatavana 2kg paketeissa: 1kg perusainetta ja 1kg kovettajaa. Shore 85.

Kysy lisää

Kiillotusharjat

Protechnolta tarjoamme myös jynssiin kiillotusharjat.

  • Nahkakeskiöinen puuvillalaikka 30/100mm.
  • Kangasväliharjat 40/80mm 3 riviä mustia harjaksia ja 2 riviä kangasta.
  • Ienkaulaharja 24/55m yksi rivi harjaksia
  • Yleisharjat 48 mm synteettiset harjakset kova musta ja 48mm vuohenkarvainen harja pehmeä.
    Metallikeskiö.
  • Huopakeilat, erikokoiset 15x25mm, 20x50mm, 25x45mm, 30x60mm.

Kaikkia malleja kappaleittain tai 10-12 kpl paketeissa. Protechnolta rankatöihin rangan kiillotukseen elektrolyytissä Policrom elektolyyttineste 1l tai 5l pulloissa.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä