Kruunu- ja siltavahat

Dental House myy hammaslaboratorioille kruunu- ja siltavahat. Jakelussamme ovat mm. Yeti Dental, Schuler Dentalin ja Kemdentin vahoja.

Yeti Dental

Yeti Dental tarjoaa laajan valikoiman kruunu- ja siltavahoja.

Thowax

Thowax sarja on Yeti Dentalin perinteinen kruunu/siltavaha, joka sopii kruunu-, silta- ja inlay-tekniikalle. Thowax vahoilla on erinomaiset muotoiluominaisuudet, jopa pienimpiin yksityiskohtiin. Sillä saadaan helposti aikaan tasaiset pinnat. Vahoja on saatavilla eri väreissä beige, harmaa ja sininen. Pakkauskoko 70g
purkissa.

Kysy lisää

IQ Compact

IQ Compact on Yetin Dentalin uuden sukupolven kruunu/siltavaha. Vaha on kehitetty yhteistyössä tunnettujen hammasteknikoiden kanssa. Sitä on saatavilla myös ash-free versioina, jotka sopivat käytettäväksi prässikeramiassa. Vahat ovat kovia mutta eivät halkeile. Jähmettymispiste ash-free 62°C, opaque 63°C.

Näillä vahoilla on hyvät muotoilu ominaisuudet ja sopiva jäykkyys mikä tekee hampaan muotoilusta helpompaa. IQ Compact vahoja saa 6 eri värissä, Sininen, beige, vihreä, harmaa, keltainen ja valkoinen. Saatavilla 45g purkissa tai sylinterin mallisena.

Kysy lisää

IQ kervikaalivaha

IQ kervikaalivaha on erittäin kova vaha, mikä mahdollistaa terävien kruunun reunojen muotoilun. Vaha erottuu selkeästi hiontarajasta mustan värin ansiosta.

Kysy lisää

Schuler Dental

Schuler Dental tarjoaa laadukkaat vahat kruunu/siltatöihin. Valittavana ovat vahat perinteiseen kruunu/siltaprotetiikkaan sekä nykytekniikan prässikeramiaan tarkoitetut vahat.

S-U-MODELLING-WAX

S-U-MODELLING-WAX vahat sopivat hyvin metallokeramiaan tarkoitettujen sillanrunkojen ja kruunujen vahaukseen. Vahoista löytyy kaksi eri kovuutta; kova ja keskikova.

Kysy lisää

S-U-INLAY-WAX

S-U-INLAY-WAX on ihanteellinen vaha inlay, onlay ja osakruunujen vahaukseen. Vaha ei vetäydy, toisin sanoen kruunujen reunat eivät nouse vahan jähmettyessä.

Kysy lisää

S-U-CERAMO-WAXES

S-U-CERAMO-WAXES on prässättävälle keramialle tarkoitettu vahasarja, josta löytyy

  • kervikaalivaha S-U-CERAMO-GROUND-WAX
  •  kruunuvaha S-U-CERAMO-CARVING-WAX
  • vahalanka valukanaville S-U-CERAMO-WAX-WIRE

Kysy lisää

S-U-CAD/CAM-WAXES

S-U-CAD/CAM-WAXES ovat tarkoitettu CAD/CAM tekniikkaan. Ne ovat heijastamattomia ja erittäin opaakkisia skannaus vahoja CAD/CAM tekniikkaan. Nämä vahat sopivat kaikille laserskannaus systeemeille. Vahoilla on erittäin pieni kutistuma ja niitä voidaan myös jyrsiä.

Vahat ovat kaikki 45g sylinterimäisessä purkissa. Vahalankarulla 250g rulla, paksuuksia ø2,5mm, ø3,0mm ja ø3,5mm.

Dental House Oy:n valikoimista löytyvät myös Kemdentin Hammastekniset mallivahat. Kemdentillä on johtava valikoima erilaisiin hammasteknisiin töihin tarkoitettuja vahoja. Kemdentin vahat ovat tunnettuja läpi maaliman. Kemdent tarjoaa vahoja eri väreissä ja pehmenemislämpötiloilla.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä