Keramiatarvikkeet

Keramiatöihin olemme valinneet HP-Dentin laadukkaat ja huippuosaajien kanssa yhteistyössä kehitetyt tuotteet.

HP-Dent keramiapensselit

HP-Dentin keramiapensselit PURABrush, FUSIONBrush ja NYLOBrush ovat taattua HP-Dent laatua.

PURABrush

PURABrush pensselit on valmistettu ensiluokkaisesta näädänkarvasta. Niissä on terävä kärki ja kevyt tasapainotettu alumiinikahva. PURABrush pensseleihin saa magneettikiinnitteisiä vaihtokärkiä. Kärjet käyvät myös muiden valmistajien vaihtokärkipensseleihin. Vaihtokärjissä on magneetin lisäksi kierrekiinnitys. PURABrush pensseleiden koot ovat #2, #4, #6, #8, maaliväripensseli ja opaakki/glaze pensseli. Myös vaihtokärjissä samat koot. PURABrush pensseleistä on myös erilaisia lajitelmia.

Kysy lisää

FUSIONBrush

FUSIONBrush pensselit ovat niin sanottuja hybridipensseleitä. Niissä luonnonkarvaa on vahvistettu synteettisillä kuiduilla. Tästä syystä ne ovat vielä kestävämpiä, kuitenkin käytössä samanlaisia kuin täysin näädänkarvainen. FUSIONBrush pensseleissä myös sama valikoima vaihtokärkiä ja lajitelmia.

Kysy lisää

NYLOBrush

NYLOBrush HP-Dentin pensselivalikoiman uusin tulokas. Täysin synteettisistä kuiduista valmistettu pensseli. Pensselissä todella joustava kärki. NYLOBrush pensseleissä myös sama valikoima vaihtokärkiä ja lajitelmia.

Kysy lisää

CeraFirm muotoiluneste

Jakelussamme on CeraFirm muotoiluneste Keramian kerrostukseen. Yksi muotoiluneste käy kaikelle keramialle. Muotoilunesteet sopivat HF ja LF keramialle. Niitä on helppo kerrostaa erilaisissa koostumuksissa. Kerrostettaessa CeraFirm nesteellä, keramiaa ei tarvitse välikuivata ja se voidaan laittaa
uuniin suoraan. CeraFirmissä on todella pieni kutistuma. Viskositeettia on mahdollisuus muuttaa CeraFirm muotoilunesteen ja tarkoitukseen suunnitellulla CeraFirm Add aineen sekoituksella. CeraFirm muotoiluneste myydään 250ml pulloissa.

Kysy lisää

SuperPeg II polttopasta

SuperPeg II polttopasta lähtee polton jälkeen pois vain paineilmalla puhaltamalla. SuperPeg sopii erittäin hyvin esim. CAD kristallisointi polttoihin aina 1300°C asti. Ei kuivumista ennen uuniin laittoa. Myydään kappaleittain 12ml tai 4kpl laatikossa.

Kysy lisää

SureFit tilantekolakat

HP-Dentin tilantekolakat SureFit tuotemerkillä ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Niillä on erinomaiset levittymisominaisuudet tarkkaan lisäykseen. Tilantekolakka muodostaa kovan tiheän pinnan. Niissä on nopea, vain 15 sekunnin kuivumisaika.

  • Saatavilla 8 eri värissä, sininen, punainen, harmaa, oranssi, keltainen, denttiini, kulta ja hopea.
  • Tilantekolakkojen kerrospaksuus on 12µm.
  • Kullan ja Hopean värisissä lakoissa kerrospaksuus 6µm.
  • Lisäksi saatavilla on 0µm ohenninlakka, joissa pullojen koko on 15ml.

Kysy lisää

Kysy lisää HP-Dentin pensselilajitelmista ja muista HP-Dentin laadukkaista tuotteista Dental House Oy:stä jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä