Eristysaineet

Dental House myy eristysaineet hammaslaboratorioiden käyttöön. Valikoimassamme ovat seuraavien valmistajien tuotteita:

  • Candulor
  • Protechno
  • Yeti Dental
  • HP-Dent

PCandulor ISO-K

Candulorin ISO-K on alginaattipohjainen eristysaine. ISO-K on paras vaihtoehto kaikkien akryylieneristämiseen kipsimallilta. ISO-K sopii niin kylmä- kuin keittoakryylien eristämiseen hyvin.Siinä on erinomainen eristävyys ja se on helposti kipsiin imeytyvä. Hyvin siisti eristyskalvo.

Kysy lisää

Protechno Technosil

Protechnon Technosil on alginaattipohjainen kipsi/akryyli eristysaine. Tämä eristysaine on nopeasti kuivuva, tehokkaasti eristävä kipsi/akryyli eristysaine.

Kysy lisää

Yeti Lube

Yeti Lube on Yeti Dentalin valmistava huippulaadukas eristysaine. Yeti Lubea käytetään silloin, kun tarvitaan eristysaine, joka toimii vaha/kipsi, vaha/metalli ja vaha/vaha eristyksissä. Yeti Lube ei sisällä alkoholia eikä liuottimia ja on vesiliukoinen, eikä tästä syystä reagoi valumassojen kanssa. Eristys kestää yli 24 tuntia. Yeti Lube on saatavilla 18 ml pullossa jossa pensseli ja 250 ml täyttöpullossa.

Kysy lisää

HP-Dent MS3

HP-Dentin MS3 on eristysaine vahalle, keramialle ja komposiitille.

  • Eristyskerroksen paksuus 0µm
  • Nopea 10 sekunnin kuivumisaika

MS3 eristysaineet saatavissa 30ml:n pullossa tai 236ml täyttöpullossa, jossa mukana tyhjä 30ml pullo pensselillä.

Kysy lisää

HP-Dent ModelSep

HP-Dentin ModelSep kipsi/kipsi eristysaine. ModelSep tarjoaa puhtaan eristyksen, eikä jätä eristysainekerrosta. Eristysaine kuivuu kontaktissa, joten se ei vaadi kuivumisaikaa. Sopii kaikille kipseille mukaan lukien muovivahvisteiset kipsit. ModelSep on 236ml spray pullossa ja 946ml täyttö pullossa, jossa
mukana tulee 236ml tyhjä pullo.

Kysy lisää

Kysy lisää Dental House Oy:stä sähköpostilla
jari.ronkko@dentalhouse.fi  
tai soita p. 040 215 8825

Ota yhteyttä